Нашите партньори

Файер секюрити ЕООД е утвърден и доверен партньор при проектиране, реконструкции и поддържане на пожарната безопасност на малки и големи обекти.

 • Промишлени предприятия
   • САУТ РЕЗИДЕНС ООД
   • ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
   • МАРЦИА СТАЙЛ ООД
   • ТЕХНОМОНТАЖ ЕООД
   • СОЛВЕКС – КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ ООД
   • ГАЛВАНОТЕХ ЕООД
   • КОРДЕЕЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД
   • КОНСТАНТИН И СИНОВЕ ООД
   • ФЛАШ КО ООД
   • ПАЛЛИРИЯ БЪЛГАРИЯ ЕАД
   • ПЕНТАКС МЕДИКЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД
   • МИВЕКО ЕООД
   • СОКОТАБ ЕООД
   • ТОПЛИВО АД
   • АДЛ ЕООД
   • ТЕА МОД ЕООД
   • ЧОЛЕВ ООД
   • СКАТ ОЙЛ ЕООД
   • ИНВЕНТТЕХ ЕООД
   • ФИЛИКС М ООД
   • БЯЛА РЕКА ВЕЦ ООД
   • ПРИМОРИС БЪЛГАРИЯ АД
   • ПЛОВДИВ СТРОЙ РЕСУРС АД
   • БАЛ БОС ЕТ
   • БИ ПИ ГРУП ООД
   • АНДРЕА ДИЗАЙН ООД
   • ВЕСТА ИНД ООД
   • АЛЕКСАНДРИС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
   • МАРЦИА БАГС ЕООД
   • СЕЙДЖ ТЕХНОЛОДЖИС ООД
   • СЕНСАТА ТЕХНОЛОДЖИС БЪЛГАРИЯ ЕООД
   • ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД
   • ПОЛИТРЕЙД 2006 ЕООД
   • СИЕНИТ ИНВЕСТ ООД
   • КЦМ АД
   • ФАТ ЕООД
   • ИНДЕКС-6 ООД
   • КА ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
   • САМИТАШ МЕТАЛБАУ ООД
   • ДОМИНОВ-КОНСУМАТИВ ЕООД
   • БУРАНИ ИНТЕРФУУД БЪЛГАРИЯ ЕООД
   • АТАР 3 ООД
   • БУЛГАРА ЕООД
   • САДИНА ПЛАНТ ООД
   • КРИВИЦКИ И СИЕ ООД
   • ХОЛСИМ БЪЛГАРИЯ АД
   • ЕТ СВЕТЛИНА
   • КОМУНАЛ ООД
 • Хотели и ресторанти
   • Х-Л „БАЛКАН”, БОТЕВГРАД
   • ИГРАЛНА ЗАЛА „ЛАС ВЕГАС”, ПЛОВДИВ
   • КАФЕ-АПЕРИТИВ „ИНТРИГА”
   • РЕСТОРАНТ „РОССО ЧИТТА”
   • КЪЩА ЗА ГОСТИ „КОКО” – ПЛОВДИВ
   • КАФЕ-АПЕРИТИВ „ЕМОЦИОНЕ” – ПЛОВДИВ
   • КАФЕ-КЛУБ „НО СЕНС” – ПЛОВДИВ
   • РЕСТОРАНТ „STYLE” – ПЛОВДИВ
   • ЗАКУСВАЛНЯ „БЪЛГАРСКА КУХНЯ” – ПЛОВДИВ
   • КАФЕ-АПЕРИТИВ „ВИЖЪН” – ПЛОВДИВ
   • КЛУБ „THE SECRET” – ЦАРЕВО
   • ХОТЕЛ „ХЕЛОУ” – ХИСАРЯ
   • КАФЕ-АПЕРИТИВ „ЕНФИЕ”– ПЛОВДИВ
   • БИРАРИЯ „ПОЖАРНАТА”– ПЛОВДИВ
   • НОВОТЕЛ – ПЛОВДИВ
   • ХОТЕЛ „ФАВОРИТ” – ОБЗОР
   • РЕСТОРАНТ „ШАРМАНТ” – ПОВДИВ
   • БЕСТОРАНТ „БИЗНЕС” – ПЛОВДИВ
   • БАР-КЛУБ „ФАБРИК” – ПЛОВДИВ
   • ПФК БОТЕВ АД
 • Търговски обекти, услуги
   • ИВЕСПА ООД
   • АРДЕС ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ ЕООД
   • ПЕТС ЛАЙФ ЕООД
   • ТОП МАРКЕС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
   • „АТЕЛИЕ ЗА ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ” – ПЛОВДИВ
   • ИНТЕЗА ООД – ПЛОВДИВ
   • ХИПЕРМАРКЕТ РИЛА – ПЛОВДИВ
   • ПЕТС ХАУС ЕООД – ПЛОВДИВ
   • ГОЛДЪН ПЕТС ЕООД – ПЛОВДИВ
   • ЕЛТИНО ЕООД – ПЛОВДИВ
   • ПОРШЕ ИНТЕР АУТО БГ – ПЛОВДИВ
   • АВТОЦЕНТЪР ГРОЗДАНОВ – ПЛОВДИВ
   • МП АГРО 2012 ООД – ПЛОДОВИТОВО
   • АПТЕКА „ФЛОС” – ПЛОВДИВ
 • Учебни и здравни заведения
   • МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „ДАР“ ООД
   • ТЕХ ПАРК ОПТЕЛА АД
   • СУ ЗА УУС „ПРОФ. Д-Р СТ. БЕЛИНОВ“
   • МЦ КИРМ ПЛЕВЕН
   • НЧ „ХРИСТО БОТЕВ – 1905” – ПЛОВДИВ
   • БЧК – ПЛОВДИВ
   • ОУ „АКАД. Д-Р АСЕН ЗЛАТАРОВ” – БОЯНЦИ
   • ОУ „ИВАН ВАЗОВ” - КАЛОЯНОВО
   • СОУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ” – КУКЛЕН
   • ЦДГ „ДЕНИЦА” – ПЛОВДИВ
   • ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО СИГУРНОСТ И ИКОНОМИКА – ПЛОВДИВ
   • ЕГ „ИВАН ВАЗОВ” – ПЛОВДИВ
   • ОУ „СТОЯН МИХАЙЛОВСКИ” – ПЛОВДИВ
   • ЦДГ „ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА” – ПЛОВДИВ
   • ЦДГ „МАЙЧИНА ГРИЖА” – ПЛОВДИВ
 • Архитекти и проектанти, инвеститори
   • ПИ АЙ СТАНИЛОВ ГРУП ООД
   • БМФ ПОРТ БУРГАС ЕАД
   • МИГ ИНЖЕНЕРИНГ 2001 ООД
   • КАБАНО ПРОЕКТ ООД
   • СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”
   • МБАЛ-ВАРНА-ВМА
   • ВОЕННОМЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ-СОФИЯ
   • ОБЩИНА БУРГАС
   • НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ИНДУСТРИАЛНИ ЗОНИ ЕАД
   • ПАЛАС ЕООД
   • БИЕЙ ГЛАС БЪЛГАРИЯ АД
   • ФАТ ИНВЕСТ ЕООД
   • БУЛ ГЕЙМС ЕООД
   • ИРИДА – ЕКСПРЕС ООД
   • ПРИМОРСКО КЛУБ ЕАД
   • ТАФПРИНТ ООД
   • РАЯ КЛИМА ЕООД
   • МОТО ООД
   • НЕОПОЛИС ООД
   • АРХИТЕКТУРНО СТУДИО МАРТА ТЕОДОСИЕВА ЕООД
   • АРХЕЛИТ ООД
   • ДИЛАР – ДИМИТЪР ЛИЧЕВ ЕТ
   • ИДФ ПРОЕКТ ЕООД
   • ТЕХНОАРХ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
   • АРХСТУДИО-Ш ЕООД
   • РУМЕЛИС ЕООД
   • МОДУЛОР-2 ЕООД
   • ЕТ РАСТЕР СОЛАКОВ
   • ЛА САГРАДА ЕООД
   • АКВАЕФЕКТ ЕООД
   • АКС КОМ ЕООД
   • ЕКСА АД
   • СТРОЙКОНТРОЛ ООД
   • РИГЕЛ 99 ООД
   • ТЕРМО-ГАЗ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
   • АРХИТЕКТУРНО БЮРО АРХИТЕКТ ПЕТКОВ - АТИКА СД
   • ДЖАНГОЗОВ КОРЕКТ ЕООД
   • СТАНДАРТПРОЕКТ И КО ООД
   • ГЕОРАЙ ООД
 • Застрахователи и консултанти
   • ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ АД
   • УНИКА АД
   • БЪЛГАРСКА АВТОМОБИЛНА ИНДУСТРИЯ ЕАД
   • БИ ЕЛ ЕЙ ЕООД
   • ДЗИ – ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ ЕАД
   • ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД
   • ЗАД АРМЕЕЦ